Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /usr/home/sitconsultors.es/web/wp-includes/functions.php on line 4187 L' empresa | SIT consultors

Sit Consultors és un despatx d’Advocats i Economistes disposat, des de la seva fundació l’any 1995, a convertir en realitat el somni dels seus fundadors (Joan Sansó Tur, Economista, Auditor, Assessor fiscal i Mediador mercantil-concursal; i Albert Sansó Tur, Advocat, Graduat social i Llicenciat en Filosofia ): de donar a les empreses de Mallorca, i en especial a la zona de Llevant, una assessoria integral, que combinés a la vegada serveis jurídics i econòmics, fiscals, laborals i comptables, com si d’un bufet internacional es tractes i que estàs a l’altura de les millors firmes de Mallorca, sense necessitat de desplaçar-se a la Capital.

La filosofia del despatx està resumida en el seu logo: som consultors; és a dir professionals que no només gestionam documentació, sinó que, en la mesura de lo possible, ens involucram en la gestió i problemàtica del nostre client i de la seva empresa, aportant solucions a les necessitats, problemes, conflictes o altres circumstàncies que se presentin. La realitat jurídico-econòmica d’avui en dia ho requereix.

Els nostres departaments cobreixen els distints serveis exigits per a cada àrea Disposem d’un equip multidisciplinar, per a que vostè sabí sempre a qui dirigir-se i conèixer l’estat de les seves consultes o assumptes.